Εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στα μαθήματα κολύμβησης. Κρατήστε τη θέση σας, προσαρμοσμένη, σύμφωνα με το δικό σας πρόγραμμα.Ελάτε να ζήσετε από κοντά τη μαγεία την βρεφικής και παιδικής κολύμβησης, χωρίς πίεση, δίνοντας χώρο και χρόνο στο παιδί να εξελιχθεί με το δικό του ρυθμό και δημιουργώντας μία υπέροχη σχέση εμπιστοσύνης και αυτοπεποίθησης με τον εαυτό του, το νερό και τους γύρω του.Δηλώστε συμμετοχή στο παρακάτω λινκ:Δήλωση συμμετοχή στα μαθήματα βρεφικής και νηπιακής κολύμβησης από Σεπτέμβριο 2020.

Πατήστε εδώ για να κλείσετε θέση

Ο χώρος μας ανοίγει και σας υποδέχεται να μας γνωρίσετε από κοντά την Τρίτη-8-Δεκεμβρίου 17:30-20:00 το απόγευμα. Από Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου και κάθε μέρα εκτός Σαββάτου και Κυριακής από τις 10:30 -14:00 και το απόγευμα από 17:30-20:00 σας περιμένουμε να επισκεφτείτε στον χώρο μας και να λύσουμε από κοντά τις απορίες σας. Σας περιμένουμε από κοντά με τα δελφινάκια σας..

Ήρθε η ώρα να ανανεώσουμε το ραντεβού μας με τα δελφινάκια και στη θάλασσα!!! Έτσι λοιπόν δίνουμε ραντεβού από τις 25 έως 29 Ιουλίου 17:00-19:00 το απόγευμα στους Νέους Πόρους

Διαβάστε περισσότερα: Δωρεάν μαθήματα στη θάλασσα για να γνωρίσετε από κοντά τη μαγεία της βρεφικής κολύμβησης!