Skip to content
Menu

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ

Βρεφική & προσχολική κολύμβηση από 3ων μηνών έως 6 ετών

Καλωσορίσατε στα Δελφινάκια

Τα Δελφινάκια Baby Swimming καλωσορίζουν στην Λάρισα το πρωτοποριακό πρόγραμμα της βρεφικής και προσχολικής κολύμβησης για παιδάκια από 3ων μηνών έως και 6 ετών.

Ιδιόκτητη Τοποθεσία

Εφαρμόζουμε τις κατάλληλες προδιαγραφές για την πραγματοποίηση προγραμμάτων βρεφικής κολύμβησης, τηρώντας υψηλά επίπεδα καθαριότητας και ασφάλειας. Είναι φιλική προς τα βρέφη, χωρίς τη χρήση χλωρίου χρησιμοποιώντας τη προηγμένη μέθοδο απολύμανσης ηλεκτρόλυση άλατος.

Μάθηση

Τα μαθήματα είναι δομημένα με τρόπο, ώστε το παιδί να αποκτά δεξιότητες κολύμβησης και ναυαγοσωστικής, παίζοντας. Στόχος μας είναι να κατανοήσουμε πρώτα τις σκέψεις και τις αντιδράσεις των παιδιών, με σκοπό να μετατρέψουμε το κολύμπι σε μία διασκεδαστική και προοδευτική ενασχόληση.

Ποιοτικός Χρόνος

Ο ποιοτικός χρόνος που θα περνάτε μαζί, διασκεδάζοντας & χαλαρώνοντας είναι εξαιρετικά ωφέλιμος για την πολύπλευρη βελτίωση και ανάπτυξη του βρέφους αλλά και του γονέα. Οι ασκήσεις και ο κορμός που είναι δομημένο το μάθημα προάγουν την εγγύτητα & την εμπιστοσύνη παιδιού και γονέα.

Σωστή Ανάπτυξη

Με τη πάροδο των μαθημάτων ενισχύεται η αυτοπεποίθηση του μωρού σας, αποκτά πολύτιμες δεξιότητες ασφάλειας και μετατρέπεται σε έναν αυτόνομο νεαρό κολυμβητή. Επιπλέον κοινωνικοποιείται, καθώς επιτυγχάνεται η πρώτη επαφή με συνομήλικα μωράκια σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Η Φιλοσοφία μας

Η σχολή βρεφικής κολύμβησης Δελφινάκια έχει ως στόχο, μέσω του παιχνιδιού και της δημιουργικής απασχόλησης γονέα και παιδιού, την εξοικείωση του βρέφους με το υγρό στοιχείο, την ανάπτυξη δεξιοτήτων ναυαγοσωστικής και ασφάλειας και την εκμάθηση βασικών ικανοτήτων κολύμβησης. Η διαμόρφωση του περιεχομένου των μαθημάτων βασίζεται στην πολύπλευρη ανάπτυξη των βρεφών τόσο σωματικά και κινητικά όσο και πνευματικά και κοινωνικά.

Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής με Ειδικότητα στην Κολύμβηση

Μαρία Μανώλη Υπεύθυνη Προγράμματος

Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής με Ειδικότητα στην Κολύμβηση

Υπεύθυνη του προγράμματος είναι η Μαρία Κωνσταντίνα Μανώλη, μία από τους λίγους πιστοποιημένους εκπαιδευτές βρεφικής κολύμβησης στην Ελλάδα. Είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής με ειδικότητα στην κολύμβηση και διπλά βραβευμένη επί δύο συνεχόμενα έτη από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) κατά την διάρκεια των σπουδών της. Επίσης διαθέτει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος προπονητού κολύμβησης και ναυαγοσώστη, είναι κάτοχος τριών διπλωμάτων βρεφικής κολύμβησης και ασφάλειας στο νερό από τον επίσημο εκπαιδευτικό οργανισμό της Αυστραλίας AUSTSWIM αλλά και τον πιο αναγνωρισμένο φορέα βρεφικής κολύμβησης της Ευρώπης την Βirthlight.

Ωφέλη Baby-Swimming

  • Βελτίωση της φυσικής κατάστασης.
  • Το νερό βοηθάει το βρέφος να χαλαρώσει.
  • Ενίσχυση αυτοπεποίθησης.
  • Kανόνες ασφαλείας για το υγρό στοιχείο που διαρκούν για πάντα.
  • Συναναστροφή με συνομίληκα μωράκια.
  • Νοητική ανάπτυξη σε ένα περιβάλλον γεμάτο ερεθίσματα.
  • Δημιουργία ισχυρού δεσμού μεταξύ βρέφους και γονέα.
baby-home-kathemoraki

Κάθε μωράκι μπορεί να αγαπήσει το νερό! Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούμε έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργήσουν μια εξαιρετική βάση για το μελλοντικό κολύμπι, να προωθήσουν ασφαλές πρακτικές και να ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση. Οι τάξεις μας αποτελούν επίσης ιδανικό περιβάλλον για να περνούν οι γονείς ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά, ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσουν τη πρώτη κοινωνικοποίηση των παιδιών με άλλα μωράκια.